Informatiebijeenkomst Thuisonderwijs voor geïnteresseerden

Overweeg je om thuisonderwijs te gaan geven? Of ben je ouder van een thuiszitter? Vraag je je af hoe je aan lesmateriaal kan komen? En hoe het zit met de sociale contacten van je kind? Wat een vrijstelling van de leerplicht juridisch inhoudt? Schrijf je dan in voor de informatiebijeenkomst ‘Thuisonderwijzers voor geïnteresseerden’.

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor ouders die zich aan het oriënteren zijn op hun keus voor onderwijs. Deze informatiebijeenkomst heeft een breed karakter, van wat thuisonderwijs is, tot de sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind, tot budgetten tot verschillende thuisonderwijsmethodes die je kunt gebruiken. Van praktische informatie, tot hoe om te gaan met vragen uit je omgeving.

Tijdens deze informatiebijeenkomst ‘Thuisonderwijs voor geïnteresseerden’ komt alles aan bod om weloverwogen een keuze te kunnen maken. Daarnaast kun je al je vragen stellen aan een panel van ervaren thuisonderwijzers.

Ben je al een stap verder in je besluitvorming en heb je al besloten om thuisonderwijs te geven? Kijk dan hier voor de workshop voor ‘Workshop Startende thuisonderwijzers’. Daar leer je alles wat je moet weten om een vliegende start met thuisonderwijs te kunnen maken!

Praktische informatie:

  • Zaterdagmiddag 22 april aanstaande in de regio Amersfoort. Inloop 13.00 uur, informatiebijeenkomst van 13.30 – 16.30 uur.
  • Zondagmiddag 25 juni aanstaande in Eindhoven. Inloop vanaf 13 uur, aanvang 13.30 uur, geschatte eindtijd 16.30 uur.
  • Kosten: 2 euro voor NVvTO-leden en 3,50 voor niet-leden.
  • Inschrijven kan met een mail naar workshop@nvvto.eu o.v.v. je naam, de datum van de informatiebijeenkomst waarvoor je je wilt aanmelden en het aantal personen waarmee je komt.

Wil je op de wachtlijst geplaatst worden voor de volgende informatiebijeenkomst ‘Thuisonderwijs voor geïnteresseerden’, laat het ons dan weten op workshop@nvvto.eu.

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor ouders niet voor kinderen, hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk.

Artikel geschreven door Redactie

Reacties zijn niet meer mogelijk, maar trackbacks en pingbacks wel.