NVvTO ledenbijeenkomsten over politieke ontwikkelingen

Staatssecretaris Dekker stuurde op 18 november j.l. de brief ‘Onderwijs op een andere locatie dan school‘ aan de Tweede Kamer. In deze brief wordt onder andere thuisonderwijs besproken. De staatssecretaris beschrijft hoe hij in de toekomst thuisonderwijs in de wet wil vastleggen en welke eisen hij aan thuisonderwijs wil gaan stellen.

 

De Nederlandse Vereniging voor Thuisonderwijs organiseert deze maand drie ledenbijeenkomsten om onze leden te raadplegen. Tijdens deze bijeenkomsten lichten we de politieke situatie toe, beantwoorden vragen en gaan met elkaar in gesprek over hoe wij als thuisonderwijsgemeenschap de toekomst van thuisonderwijs in Nederland zien.

 

De eerste bijeenkomst vond plaats op 28 november in Lent/Nijmegen. Het was een geslaagde bijeenkomst waarbij de kwaliteit van thuisonderwijs uitgebreid is besproken en de aanwezige leden zeer te spreken waren over de gelegenheid hun vragen te kunnen stellen en hun mening te kunnen delen.

 

Ben je NVvTO lid en wil je ook naar een ledenbijeenkomst komen? Dat kan! Er zijn nog plaatsen voor de volgende twee bijeenkomsten:
Zaterdagmiddag  12 december in Amsterdam
Zaterdagmiddag 19 december in Amersfoort
De bijeenkomsten starten om 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) en eindigen om 16.30 uur. Aanmelden kan via secretaris@nvvto.eu.

Artikel geschreven door Redactie

Reacties zijn niet meer mogelijk, maar trackbacks en pingbacks wel.