Workshop ‘Schrijf je thuisonderwijsplan’

Geef je thuisonderwijs en wil je een plan van aanpak maken? Misschien omdat je behoefte hebt aan overzicht? Of omdat je het keurmerk van de Stichting Keurmerk Thuisonderwijs wilt behalen? Schrijf je dan in voor de workshop ‘Schrijf je thuisonderwijsplan’.

De workshop is bedoeld voor ouders die al thuisonderwijs geven en al ideeën hebben over de aanpak van hun onderwijs. Tijdens de workshop ga je aan de slag met het schrijven van je eigen thuisonderwijsplan voor komend jaar. Stap voor stap nemen we je mee door het proces van het schrijven van een plan van aanpak dat helemaal is toegesneden op jouw situatie en jouw kinderen. Aan het einde van de workshop heb je je eerste versie van je eigen thuisonderwijsplan voor het komende jaar!

Voorafgaand aan de workshop krijg je een lijstje met huiswerk om het schrijven van je thuisonderwijsplan voor te bereiden. Onder andere door een overzicht te maken van materiaal en methodes die je nu al gebruikt, van activiteiten die je door het jaar heen plant, interesses van je kinderen etc.

Met al deze informatie op zak ga je tijdens de workshop aan de slag met het schrijven van je thuisonderwijsplan. Tijdens de workshop is er veel ruimte om gezamenlijk te brainstormen, vragen te stellen en om feedback te vragen.

Let op, de workshop ‘Schrijf je onderwijsplan’ is alleen bedoeld voor mensen die al enige tijd thuisonderwijs geven aan een kind van minimaal 4 jaar oud. De reden hiervoor is dat de workshop er vanuit gaat dat je al weet wat voor thuisonderwijsvorm je hanteert.

Andere thuisonderwijsworkshops
Ben je nog niet gestart met thuisonderwijs en nog aan het nadenken of je thuisonderwijs wilt gaan geven? Kijk dan hier voor de informatiebijeenkomst ‘Thuisonderwijs voor geïnteresseerden’. Daar leer je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Heb je al besloten om thuisonderwijs te geven, maar ben je net gestart of ga je bijna starten? Kijk dan hier voor de workshop voor ‘Startende thuisonderwijzers’. Daar leer je alles wat je moet weten om een vliegende start met thuisonderwijs te kunnen maken.

Praktische informatie workshop Schrijf je thuisonderwijsplan:

  • Workshop, van 13:30-16:30, inloop vanaf 13.00 uur.
  • Kosten: 4,- euro voor NVvTO-leden en 7,- voor niet-leden
  • Groepsgrootte: maximaal tien personen
  • Inschrijven kan door dit formulier in te vullen

Data:

  • 16 maart in Rijswijk [VOL]

Wil je op de wachtlijst geplaatst worden voor de volgende serie workshops ‘Schrijf je thuisonderwijsplan’, dan kun je ook het formulier invullen; daar is altijd de optie ‘wachtlijst’ beschikbaar.

De workshop is bedoeld voor ouders – niet voor kinderen, hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk.

Artikel geschreven door Redactie

Reacties zijn niet meer mogelijk, maar trackbacks en pingbacks wel.