Workshop ‘Startende thuisonderwijzers’

Heb je besloten om thuisonderwijs te gaan geven? Een belangrijke beslissing waarna er vaak nog veel vragen leven. Ben je je aan het oriënteren op het ‘hoe’? Vraag je je af hoe dat nu moet met …? Vraag je je af hoe de overgang naar vervolgonderwijs verloopt of hoe kinderen een schooldiploma kunnen halen? Schrijf je dan in voor de workshop voor startende thuisonderwijzers.

De workshop is bedoeld voor ouders die besloten hebben thuisonderwijs te geven en daar onlangs mee begonnen zijn of daar nog mee moeten gaan beginnen. De workshop heeft een breed karakter, van de sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind tot budgetten tot verschillende thuisonderwijsmethodes die je kunt gebruiken. Van unschooling tot de well trained mind, na het volgen van deze workshop zal thuisonderwijs geen geheimen meer voor je hebben zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt!

Tijdens de workshop bespreken twee ervaren thuisonderwijzers thema’s waar iedere thuisonderwijzer mee te maken krijgt. Daarbij is er alle ruimte om vragen van deelnemers te beantwoorden. Stuur dus jouw belangrijkste vraag alvast naar ons, dan zorgen wij dat deze in het programma opgenomen wordt.

Ben je aan het nadenken of je thuisonderwijs wilt gaan geven? Kijk dan hier voor de informatiebijeenkomst ‘Thuisonderwijs voor geïnteresseerden‘. Daar leer je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te kunnen maken!

Praktische informatie:

  • Workshop 13.30 – 16.30 uur.
  • Kosten: € 4,- voor NVvTO-leden en € 7,- voor niet-leden.
  • Groepsgrootte: maximaal tien personen.
  • Inschrijven kan door dit formulier in te vullen

Data:

  • 16 februari te Leiden [VOL]
  • 24 februari te Apeldoorn [VOL]

Wil je op de wachtlijst geplaatst worden voor de volgende serie workshops ‘ Startende thuisonderwijzers’, dan kan dat ook via het formulier; daar is altijd een optie ‘wachtlijst’ beschikbaar.

De workshop is bedoeld voor ouders niet voor kinderen, hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk.

 

Workshop voor startende TO'ers - website

Artikel geschreven door Redactie

Reacties zijn niet meer mogelijk, maar trackbacks en pingbacks wel.