***VOL*** Workshop Thuisonderwijs voor geïnteresseerden – 19 november

Overweeg je om thuisonderwijs te gaan geven? Een belangrijk keuzemoment, waarbij er vaak nog veel vragen leven. Ben je je aan het oriënteren op een passende onderwijskeuze voor je kind? Vraag je je af wat er juridisch bij komt kijken? En hoe het zit met de sociale contacten van je kind? Schrijf je dan in voor de workshop ‘Thuisonderwijzers voor geïnteresseerden’.

De workshop is bedoeld voor ouders die zich nog aan het oriënteren zijn op hun keus voor onderwijs. De workshop heeft een breed karakter, van wat thuisonderwijs is, tot de sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind, tot budgetten tot verschillende thuisonderwijsmethodes die je kunt gebruiken. Van praktische informatie, tot hoe om te gaan met vragen uit je omgeving, in deze workshop ‘Thuisonderwijs voor geïnteresseerden’ komt alles aan bod om weloverwogen een keuze te kunnen maken.

Tijdens de workshop bespreken drie ervaren thuisonderwijzers thema’s waar iedere thuisonderwijzer mee te maken krijgt. Daarbij is er alle ruimte om vragen van deelnemers te beantwoorden. Stuur dus jouw belangrijkste vraag alvast naar ons, dan zorgen wij dat deze in het programma opgenomen wordt.

Ben je al een stap verder in je besluitvorming en heb je al besloten om thuisonderwijs te geven? Kijk dan hier voor de workshop voor ‘Startende thuisonderwijzers‘. Daar leer je alles wat je moet weten om een vliegende start met thuisonderwijs te kunnen maken!

Praktische informatie:

 • Zaterdagmiddag 19 november in Soest. Inloop 13.00 uur, workshop 13.30 – 16.30 uur == VOL ==.
 • Kosten: 2 euro voor NVvTO-leden en 3,50 voor niet-leden
 • Groepsgrootte: maximaal tien personen
 • Inschrijven kan met een mail naar workshop@nvvto.eu o.v.v. je naam, de datum van de workshop waarvoor je je wilt aanmelden en het aantal personen waarmee je komt.

Wil je op de wachtlijst geplaatst worden voor de volgende serie workshops ‘Thuisonderwijs voor geïnteresseerden’, laat het ons dan weten op workshop@nvvto.eu.

  De workshop is bedoeld voor ouders, niet voor kinderen, maar baby’s zijn natuurlijk welkom!

  Workshop voor geïnteresseerden - website

   

  Artikel geschreven door Redactie

  Reacties zijn niet meer mogelijk, maar trackbacks en pingbacks wel.