Blink


Je kunt via de NVvTO de licenties van Blink bestellen. Je kunt bestellen tot 15 juni voor het daarop volgende schooljaar. Je krijgt dan een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. De licenties zijn te gebruiken tot eind van het schooljaar (dat is dus eind juli volgend jaar). Wil je meer informatie en/of bestellen? Stuur dan een mail naar leermiddelen (via webformulier of het welbekende emailadres):

Prijzen van de beschikbare licenties vind je hieronder (klik op het kopje Voor de maanden...prijzen per leerling om de lijst te openen). Voor meer informatie over Blink en over de producten verwijzen we je graag naar de website van Blink: https://blinkwereld.nl/

NB: Als je Blink Wereld geïntegreerd koopt (* in de lijst), mag je de andere Wereld-licenties van dezelfde jaargroep ook gebruiken. Dus als je voor één leerling Blink Wereld – geïntegreerd groep 3/4 koopt, mag je voor die leerling ook gebruik maken van wereldoriëntatie groep 3 en wereldoriëntatie groep 4. Voor de bovenbouw kan je bijvoorbeeld Blink Wereld – geïntegreerd groep 5/6 aanschaffen en dan mag je met dezelfde leerling ook gebruik maken van Blink Wereld – natuur en techniek (groep 5), Blink Wereld – natuur en techniek (groep 6), Blink Wereld – geschiedenis (groep 5), Blink Wereld – geschiedenis (groep 6), Blink Wereld – aardrijkskunde (groep 5), Blink Wereld – aardrijkskunde (groep 6) en Topomaster.

Voorwaarden

Voorwaarden voor deelname zijn:

 1. Je moet lid zijn van de NVvTO en je lidnummer doorgeven.
 2. Je moet een bewijs overleggen dat je daadwerkelijk thuisonderwijs geeft; bijvoorbeeld een kopie van de bevestiging van vrijstelling of van het certificaat van de Stichting Keurmerk Thuisonderwijs.
 3. Je kunt je bestelling doorgeven tot 15 juni en je betaling moet binnen de betaaltermijn (2 weken) bij ons binnen zijn.

Om te bestellen stuur je een mail naar met daarin:

 1. Je lidnummer;
 2. Een bewijs dat je thuisonderwijs geeft; 
 3. De namen die je wil gebruiken voor jouzelf (als leerkracht), voor je ‘klas’ en voor je leerlingen.
  De leerkracht en leerlingen moeten een (verzonnen) voor- en achternaam hebben, zie onderaan voor meer info over privacy in Blink.
 4. Welk materiaal je precies wilt.
  Het makkelijkste is om de beschrijving uit de lijst hierboven te knippen en plakken

In antwoord op jouw bestelling, krijg je van ons een mail met betalingsverzoek. Na ontvangst van je betaling, plaatsen we de bestelling. Houd er rekening mee dat er meerdere mensen (vrijwillig) aan je bestelling werken en dat het soms voorkomt dat je een aantal weken op je bestelling moet wachten. We doen uiteraard ons best om je zo snel mogelijk te helpen.

Let op: Privacy in Blink

Omdat we als NVvTO-leden gezien worden als één school, is het (helaas) mogelijk om elkaars resultaten te bekijken. Om die reden beheren we de inschrijvingen als NVvTO nu zelf, zodat het mogelijk is om onder een fictieve naam (alias) in het systeem te staan. Je e-mailadres is ook zichtbaar voor anderen, maar als je een ander e-mailadres wil gebruiken voor Blink, kan je dat dus ook bij je bestelling aangeven. 

We vragen jullie om elkaars privacy te respecteren en dus niet op zoek te gaan naar de gegevens van andere leerlingen/docenten dan die van je eigen gezin/huishouden. Anderzijds willen we jullie hiervan wel op de hoogte brengen, zodat je een bewuste keuze kunt maken over hoe je de programma's van Blink wil gebruiken en welke gegevens je online bijhoudt of juist niet.