Voor geïnteresseerden


Overweeg je om thuisonderwijs te gaan geven? Of ben je ouder van een thuiszitter? Vraag je je af hoe je aan lesmateriaal kan komen? Wil je weten hoe het zit met de sociale contacten van je kind? Wat een vrijstelling van de leerplicht juridisch inhoudt? Schrijf je dan in voor de informatiebijeenkomst ‘Thuisonderwijzers voor geïnteresseerden’.

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor ouders die zich aan het oriënteren zijn op hun keus voor onderwijs en heeft een breed karakter: van wat thuisonderwijs is tot de sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind, en van budgetten tot verschillende thuisonderwijsmethodes die je kunt gebruiken. Maar we geven vooral ook praktische informatie en hoe je kunt omgaan met vragen uit je omgeving.

Tijdens de informatiebijeenkomst komt alles aan bod om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Daarnaast kun je al je vragen stellen aan een aantal ervaren thuisonderwijzers.

Ben je al een stap verder in je besluitvorming en heb je besloten om thuisonderwijs te geven? Kijk dan bij de workshop startende thuisonderwijzers. Daar leer je alles wat je moet weten om een vliegende start met thuisonderwijs te kunnen maken!

Praktische informatie:

  • Kosten: € 10,- voor NVvTO-leden en € 15,- voor niet-leden
  • Groepsgrootte: 15 tot 30 personen
  • De informatiebijeenkomst is bedoeld voor ouders en niet voor kinderen. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk
  • Bij verhindering tot uiterlijk 3 dagen van te voren afmelden, zodat iemand anders nog jouw plek kan innemen
Aanmelden voor deze workshop