Startende thuisonderwijzers


Heb je besloten om thuisonderwijs te gaan geven? Een belangrijke beslissing, waarna er vaak nog veel vragen leven. Ben je je aan het oriënteren op het ‘hoe’? Vraag je je af hoe dat nu moet met …? Wil je weten hoe de overgang verloopt naar vervolgonderwijs of hoe kinderen een schooldiploma kunnen halen? Schrijf je dan in voor de workshop voor startende thuisonderwijzers.

De workshop is bedoeld voor ouders die besloten hebben thuisonderwijs te geven en die daar onlangs mee begonnen zijn of er nog mee gaan beginnen. Deze workshop heeft een breed karakter, van de sociaal-emotionele ontwikkeling van je kind en budgetten tot verschillende thuisonderwijsmethodes die je kunt gebruiken. Van unschooling tot de well-trained mind: na het volgen van deze workshop zal thuisonderwijs geen geheimen meer voor je hebben, zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt!

Tijdens de workshop bespreken twee ervaren thuisonderwijzers de thema’s waar iedere thuisonderwijzer mee te maken krijgt. Daarbij is er alle ruimte om vragen van deelnemers te beantwoorden. Stuur dus jouw belangrijkste vraag alvast naar ons, dan zorgen wij dat deze in het programma wordt opgenomen.

Ben je aan het nadenken of je thuisonderwijs wilt gaan geven? Kijk dan eerst naar de informatiebijeenkomst Thuisonderwijs voor geïnteresseerden. Daar leer je alles wat je moet weten om een weloverwogen keuze te kunnen maken!

Praktische informatie:

  • Kosten: € 10,- voor NVvTO-leden en € 15,- voor niet-leden
  • Groepsgrootte: ongeveer 10 personen
  • De workshops zijn bedoeld voor ouders en niet voor kinderen. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk.

Data

    Er zijn nog geen workshops gepland. Je kunt op de hoogte blijven van nieuwe data door je aan te melden via het aanmeldformulier en bij datum 'wachtlijst' in te vullen. Inschrijven